lördag 29 juni 2013

Pike hunt

Lite från dagens fiske, åkte ut runt 9 tiden idag, tog 20 min innan vi kom fram till stället där vi hade planerat att ligga och nöta efter stor gädda. Vi ankrade upp för i dag va det riktigt riktigt blåsigt 4-5 m/s stog det att det skeulle vara, men  8-12 m/s va det :)

Men åter till fisket, tog inte lång tid innan Hultan fick sin första fisk runt 75-80 cm  efter ett par minuter kom nästa upp 89 cm  blev ett par till på rätt så kort tid runt 75-80 cm gött tänkte vi,  men va fel vi hade efter det  blev det  riktigt trög fiskat.  Blev totalt 16 gäddor i båten, top på 97 cm.










Skitfiske på er!

//Rogge 


torsdag 13 juni 2013

Illex Flatbone Clicker



Är ett måste i Beteshinken!


En tur med tjejen



Igår va tjejen och jag iväg en sväng på pölen. Blev inte så mycket fisk men en fin abborre på 1 kg kom upp. Tyvärr blev det inte någon fisk för henne men det blir det nästa gång :)








Skitfiske på er!

söndag 9 juni 2013

Lite större



Efter en dag med fiske blev det totalt 16 pikes i båten, måste säga att det va rätt så trögt fiske och på eftermiddagen,  men en riktigt rolig dag blev det en då.   Ett par fina fiskar blev det,  top på 102 och 97 cm 6,5 kg- 5,5 kg..








Skitfiske på er där ute!

fredag 7 juni 2013

Kvällspass

Tänkte vi skulle testa ett kvällspass åkte ut runt 5 tiden för att jaga stor gädda. Fisket i sig va rätt så trögt blev 2 gäddor och 4 abborrar. Runt 9 tiden så bankade det på på Hultans Spö en fin madam på 8 kg 102 cm blev en rätt fin fight. Efter det så va det bara att åka hem trodde vi... Finns ett riktigt fint grund som vi kollade in eller typ körde rakt på :) Pang och där gick motorn sönder. Inga åror och ingen motor va gör man.. :) Blev att vi fick ringa efter en kompis så han kunnde komma och hämta oss, tog 1h.45min att ta oss hem :)























Skitfiske på er!